Ben jij gek op dansen? Zou jij iedere dag wel in de dansstudio te vinden kunnen zijn? Wil je jezelf breed of juist in 1 dansdiscipline ontwikkelen? Meld je dan aan voor het talententraject bij Beyond Basic Amersfoort.

Wat doen wij na jouw aanmelding?

Je ontvangt van ons een mail met een uitnodiging voor een gesprek. In dat gesprek gaan we kijken en met name luisteren waar jouw danswensen liggen. Daarna gaan wij tijdens de danslessen onderzoeken of jouw wensen ook passen bij jouw talent. Je kunt dit beschouwen als een auditie. Hierna volgt weer een gesprek en gaan we samen een passende indeling maken voor jouw danstalent.

We hebben 4 vaste lessen voor de talenten en de andere lessen worden gedurende de week gevolgd.

De 4 talentenklassen zijn:

Talentenklas 7-10 jaar maandag 16.00 – 17.30 uur

Talentenklas 11+ jaar maandag  18.30 – 20.00 uur

Demoteam 8-12 jaar dinsdag 18.00 – 19.30 uur

Demoteam 12+ donderdag 18.30 – 20.00 uur

Waarom talent ontwikkeling?

Wat is er niet leuker dan iets wat je leuk vind en goed kan nog meer te laten groeien. Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie van de danser. Door de jonge danser positief te stimuleren, te complimenteren en passende uitdagingen te geven zal de danser zichzelf in een prettige sfeer kunnen ontwikkelen. Doorstroming naar MBO of HBO dans wordt bij de oudere dansers voorbereid middels extra auditie trainingen en ook wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden voor diverse scholen en of trajecten.