Nieuwsbrief Beyond Basic #3 2017-2018 Vrijwilligers

 

Beste danser,

In de laatste nieuwsbrief hebben wij een oproep gedaan voor vrijwilligers voor de dansshow eind juni. Deze speciale editie van de nieuwsbrief staat helemaal in het teken van deze dankbare taak. Wij willen jullie graag verder informeren over wat het precies inhoudt om vrijwilliger te zijn tijdens de dansshow van Beyond Basic.

De programma indeling is inmiddels bekend en hangt in de studio bij Beyond Basic.


Vrijwilliger zijn bij de dansshow

Waarom zou je je eigenlijk als vrijwilliger op willen geven? Hierbij een paar voorbeelden waarom wij vinden dat het zo geweldig leuk is om backstage als vrijwilliger mee te helpen:

• Je levert een persoonlijke bijdrage aan de spectaculaire jaarafsluiting van Beyond Basic waarin alle dansers hun passie, talent en enthousiasme voor dans mogen tonen;

• Je geniet mee met het enthousiasme en de energie backstage van alle dansers, jong en oud, die het hele jaar uitkijken naar de dansshow; Daar waar ouders niet zijn toegestaan, maak jij alles van dichtbij mee 🙂 Vanwege de veiligheid van onze dansers en om het overzicht te houden mogen alleen crew en vrijwilligers bij de dansers backstage

• De waardering van de kinderen dat zij persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen tijdens deze, toch ook wel een beetje spannende, twee dagen waarin zij weer mogen schitteren op het podium;

• Eeuwige dankbaarheid van de crew en dansers van Beyond Basic voor het mede mogelijk maken van deze dag.


Maar wat doe je dan precies als vrijwilliger?
 Er zijn twee soorten taken waarin we vrijwilligers nodig hebben:

Vrijwilliger Groepsbegeleider:

•  Het begeleiden van de dansgroepen bij de verzorging van kostuums. Vooraf zorgen wij voor een instructiesheet per groep zodat je precies weet wat jouw groep dansers aan moet.

• Het begeleiden jouw dansgroep bij haar en make-up. Dit betekent niet dat je al het haar en make-up zelf hoeft te doen bij je groep. Wij hebben backstage een speciale ruimte waar alle benodigde spullen aanwezig zijn en ook voorzien van enthousiaste vrijwilligers die zich volledig richten op het haar en de make-up van de dansers.

• Ervoor zorgen dat de dansers gedurende de dag voldoende eten en drinken. De dansers nemen hun eigen lunch mee en voor de aller kleinste hebben we limonade, komkommers en rozijntjes.

• Op aanwijzing van de backstage coördinator begeleid je de dansgroep naar de wachtruimte backstage waar ze klaar gaan staan voor hun optreden.

• Kleedruimte netjes houden en aan het einde van de dag mee helpen opruimen.

Vrijwilliger Haar en Make-up:

• In de speciale ruimte liggen alle benodigde spullen klaar (lippenstift, foundation, elastiekjes, haarspray, oogschaduw, enz). Aan jou de taak om de make-up aan te brengen, of de dansers te helpen het zelf te doen, de haren in model brengen en zorgen dat de ruimte netjes en georganiseerd blijft.

• Als alle dansers voorzien zijn van haar en make-up ben je beschikbaar voor het eventueel bijwerken tussen de optredens door en kan je indien nodig de groepsbegeleiders helpen.


Maar hoe gaat dat dan op zo’n dag?
 Goeie vraag en gelukkig hebben we daar ook antwoord op.

• Dit jaar heeft Aimee Giles zich aangemeld als vrijwilliger-coördinator.

• Zij is gedurende alle shows backstage aanwezig, beschikbaar bij vragen of problemen en helpt mee waar nodig.

• Zij vangt de vrijwilligers op bij binnenkomst en geeft uitleg over de dansgroep, kostuums, haar en make-up.

• Zij is tevens ook backstage coördinator en daarmee ook het eerste aanspreekpunt voor overige zaken die spelen gedurende de dag.

• Zij is tevens contactpersoon van en naar Ilse zodat Ilse zich kan richten op de dansshow en dansers.

• Wij zorgen voor broodjes, snacks en drinken voor alle vrijwilligers.

Hebben wij je kunnen overtuigen en enthousiasmeren en kan je niet wachten om je op te geven? Superleuk, dankjewel! Je mag dan een mailtje sturen naar: vrijwilligersbeyondbasic@gmail.com Geef in je email alsjeblieft aan:

• Voor welke van de drie shows je je wenst op te geven.

• Eventueel voor welke dansgroep je je wenst op te geven.

• In welke activiteit je geïnteresseerd bent.

• Op welk telefoonnummer en e-mailadres je bereikbaar bent.

Kort voor de dansshow ontvang je per mail de laatste instructies, groepsindeling en benodigde informatie.

Heb je toch nog vragen of twijfels dan mag je op hetzelfde mailadres contact opnemen met Aimee. Zij beantwoord graag al je vragen. Alvast superbedankt als je nu al hebt besloten je aan te melden als vrijwilliger en we zien je graag tijdens de show; als vrijwilliger of als enthousiaste bezoeker!

 

Met dansante groet,

Ilse Bernet en Aimee Giles

 

 

Nieuwsbrief Beyond Basic #2 2017-2018

 

Beste danser,

 

Hierbij ontvang je de tweede nieuwsbrief van het dansseizoen 2017/2018. Wij zijn al enthousiast gestart met de voorbereidingen voor de jaarlijkse dansvoorstelling. Lees in deze nieuwsbrief de nieuwste ontwikkelingen rondom de dagindeling, kaartverkoop en onze zoektocht naar enthousiaste vrijwilligers. Ook in deze nieuwsbrief extra aandacht voor een aantal van onze dansgroepen die in de afgelopen periode in de prijzen zijn gevallen. Wat zijn we supertrots, gefeliciteerd dansers en coaches!

• De Dansvoorstelling – 30 juni en 1 juli

• Kijklessen – 23 april t/m 28 april

• Vakantie en feestdagen – bekijk het jaaroverzicht

• Dansgroepen BB vallen in de prijzen!


Dansvoorstelling
Yes! Onze jaarlijkse dansvoorstelling staat gepland op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli!!!

Ook dit jaar weer in het ICOONtheater in Amerfsoort-Vathorst. Wij hopen jullie bij deze alvast goed te hebben voorzien van de eerste informatie. Op de website van Beyond Basic houden wij ook up-to-date met de allernieuwste ontwikkelingen. Heb je toch nog vragen? Mail dan gerust naar Ilse Bernet amersfoort@beyondbasic.nl.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes bij het treffen van de voorbereidingen naar deze spetterende show!

Dagindeling
Alle 3 de shows zijn verschillend qua inhoud omdat we niet alle groepen 3 shows kunnen laten dansen. De indeling wordt spoedig bekendgemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met dansende broertjes en/of zusjes zodat er slechts voor 1 show kaarten besteld hoeven te worden.

Zaterdag 30 juni

Generale

10:00 – 12:30 >> 15 minuten voor aanvang aanwezig, het rooster volgt zo spoedig mogelijk. (Ter informatie: de jongste dansers worden als laatste ingedeeld zodat het wachten beperkt blijft)

Show 1 >> 13:30 – 16:00 (incl. pauze)

Tijdens de pauze is het voor ouders niet toegestaan backstage te komen zodat wij goed overzicht kunnen houden.

Show 2 >> 19:00 – 21:30 (incl. pauze)

Tijdens de pauze is het voor ouders niet toegestaan backstage te komen zodat wij goed overzicht kunnen houden. De jongste dansers worden in de pauze door de juf naar de hal gebracht.

Zondag 1 juli

12:30 >> alle dansers aanwezig

Show 3 >> 13:30 – 16:00 (incl. pauze)

Tijdens de pauze is het voor ouders niet toegestaan backstage te komen zodat wij goed overzicht kunnen houden.

Op www.beyondbasic.nl/dansvoostelling staat alle informatie die we tot nu toe beschikbaar hebben, wij updaten die pagina zodra er meer nieuws is.


Kaartverkoop
Vanaf maandag 21 mei kunnen de kaarten worden besteld via tickets@beyondbasic.nl. Vorig jaar waren beide shows volledig uitverkocht, wees er dus op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

Prijzen

Voorverkoop € 12,50

Aan de deur € 15,00

Kinderen t/m 3 jaar gratis op schoot

LET OP! alleen nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen via mail zijn de kaarten besteld.

Graag bij je bestelling het volgende opgeven:

• Naam danser

• Groep danser

• Aantal kaarten

• Welke show

Vrijwilligers – vele handen maken licht werk help je ons mee?
Om deze dag tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers tijdens de show! Lijkt het je leuk om backstage mee te helpen dan horen wij het graag! Iedereen is welkom; moeders, vaders, oma’s, grote zussen of andere familieleden.

• Verzorging make-up en haar van alle dansers (voornamelijk voorafgaand van de show).

• Begeleiden van de kindergroepen met aankleden en op tijd klaar staan in de coulissen (gedurende de show).

Vrijwilliger-coördinator
Dit jaar heeft Aimee Giles zich aangemeld als vrijwilliger-coördinator. Zij is gedurende alle shows backstage aanwezig voor alle vragen en helpt mee waar nodig. Ook vooraf is zij beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en uiteraard kan je je bij haar aanmelden. Omdat we je hulp backstage hard nodig hebben is het niet mogelijk om tijdens de show in het publiek te zitten. Gelukkig kan je je per show opgeven als vrijwilliger zodat je alsnog een van de shows mee kan genieten.

Wil jij helpen? Meld je dan nu aan bij Aimee via amersfoort@beyondbasic.nl

Kijklessen
Van maandag 23 april tot en met 28 april zijn er weer kijklessen! Wie neem jij deze keer mee?


Vakantie en feestdagen
Tijdens de vakanties en feestdagen vinden er geen lessen plaats. Bekijk de jaarplanning 2017-2018 op www.beyondbasic.nl/jaarplanning

Koningsdag vrijdag 27 april

Meivakantie zondag 29 april t/m zondag 10 mei

Dansteams van BB vallen in de prijzen!
Wauw wat zijn wij trots! We hebben het eerste kwartaal van 2018 nog maar net afgerond en een aantal van onze dansteams hebben in totaal al zes prijzen in de wacht weten te slepen!

• The Younglings mochten na diverse voorrondes door naar het NK en hebben daar de 2e prijs weten te behalen. Hiermee mogen ze door naar het EK[ag4] !

• Carmina heeft zelfs drie keer de 2e prijs gewonnen in de voorrondes en mogen daarmee door naar het NK Shell We Danse op 3 juni!

• Stamina is 3e geworden op het NK Dancestars onder 18 jaar!

• Imaging is 2e geworden op het NK Dancestars boven de 18 jaar!

Hou onze facebook pagina in de gaten om de hoogte te blijven van hun voortgang!

 

Wij wensen iedereen een bijzonder fijne meivakantie en op naar de dansvoorstelling!

 

Nieuwsbrief Beyond Basic #1 2017-2018

 

Beste danser,

 

Wat een fantastische start hebben wij gemaakt dit nieuwe dansseizoen! Veel dansers hebben goed gebruik gemaakt van de open lesweken om zo eens te kijken wat de andere lessen inhouden. Sommige dansers zijn gewisseld van les, anderen hebben er nu een les bij. Kortom, het waren leuke drukke open lesweken. Iedereen hartelijk bedankt voor jullie oprechte interesse en aan alle nieuwe leden een hartelijk welkom.

Mocht je de open lesweken gemist hebben en alsnog iets willen proberen, laat het Ilse even weten, je bent van harte welkom voor een proefles (Lesrooster Amersfoort & Lesrooster Leusden).

Ons interieur heeft ook een leuke opfrisbeurt gehad, dank jullie wel voor de leuke en dankbare reacties. Wij zijn er ook erg blij mee!

• Beyond Basic trui en t-shirt bestellen

• DVD danvoorstelling “D A N S” bestellen

• Ledenadministratie

• Volg, like en love ons op Facebook!


Truien & t-shirts bestellen

Ja ja ze zijn er weer! Vanaf nu kun jij je eigen Beyond Basic trui bestellen. Hoe leuk is het om naar je dansles te gaan in zo’n gave trui? Deze bestelronde hebben we ook leuke t-shirts.

Om het seizoen goed te beginnen hebben wij tijdens deze 1e bestelronde speciale prijzen (nabestellen is niet mogelijk of een stuk duurder). Bij bestelling voor 20 september zijn de prijzen voor de trui als volgt:

Kindermaten

T-shirt €12,50 (Normaal €15,-)
Trui €17,50,- (normaal €20,-)

Volwassen maten

T-shirt €15,- (normaal €17,50)
Trui €20,- (normaal €22,50)

Hoe bestel jij jouw trui of t-shirt?

Voor of na de dansles kun je bij andere kinderen en diverse pasmaten truien passen. Er zijn verschillende maten dus let op dat je de goede maat bestelt! Kleur trui paars of zwart met opdruk rug. Kleur t-shirt paars, wit of zwart met opdruk voorop.

Mail je naam (danser), maat, trui en/of t-shirt en kleur naar amersfoort@beyondbasic.nl

Geef de envelop, na bevestiging van jouw bestelling, aan je docent

LET OP: Je bestelling wordt alleen geplaatst als je jouw envelop op tijd ingeleverd hebt.

 

DVD dansvoorstelling “D A N S”
We blikken terug op de geslaagde dansvoorstelling ‘D A N S’.  Goed nieuws want de DVD kan besteld worden van 13 september tot 20 september! Deze wil jij toch ook?

Hoe bestel jij jouw DVD?

Mail naar amersfoort@beyondbasic.nl dat jij een DVD wilt bestellen.

Geef, na bevestiging van jouw bestelling, €10 GEPAST contant in een gesloten envelop met naam erop aan je docent.

Zodra de DVD’s af zijn worden deze uitgedeeld in de lessen.

LET OP: Je bestelling wordt alleen geplaatst als je jouw envelop op tijd ingeleverd hebt (er worden geen extra exemplaren besteld dus wees aub op tijd).

 

Ledenadministratie
Aan het begin van het seizoen zijn er overzichten gestuurd met de lesindeling zoals bij ons in de ledenadministratie vermeld staat. Mocht er nu wat veranderen door de open lesweken of doordat een andere dag beter in jullie schema past dan vernemen wij dit graag. Ook ontvangen wij graag wijzigingen van mail of thuis adres of andere wijzigingen.

Deze graag mailen naar admin@beyondbasic.nl.

Bij andere vragen, ideeën en/of opmerkingen over lessen mail dan naar Ilse Bernet amersfoort@beyondbasic.nl.


Facebook
We zijn behoorlijk actief op Facebook. Hier vind je diverse foto’s en filmpjes van de lessen, evenementen, enzovoorts… Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook​.com/beyondbasicamer​sfoort/

 

Met dansante groet,

Team Beyond Basic