Nieuwsbrief #04 / 5 juli 2014

Het waren prachtige shows! Allemaal, hierbij nogmaals onze complimenten voor de mooie, vette, stoere, leuke en mooie dansen. Complimenten voor alle dansers, docenten en natuurlijk ook alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het mooie weekend in Theater De Reehorst.

Het is bijna vakantie… Er zijn vier onderwerpen waar we in deze nieuwsbrief aandacht aan besteden, lees het even door en je bent helemaal op de hoogte.


Vakantie
Aanvang vakantie per 14 juli. Aankomende week nog 1 lesweek, zorg allemaal dat je er bent en sluit het prachtige dansjaar samen met je groep af!


DVD dansvoorstelling BEAT THE RHYTHM bestellen

Wat was het weer een fantastisch weekend en alles is mooi vastgelegd en de opnames worden momenteel bewerkt. Supergaaf om nog eens terug te zien! Download het bestelformulier op de homepage van onze website. Via deze link ga je rechtstreeks naar het bestelformulier: https://www.beyondbasic.nl/media/bestelformulier-DVD-BEAT-THE-RHYTHM.pdf. Volg vervolgens de 3 stappen en je ontvangt jouw DVD straks in de eerste lesweek.

Foto’s dansvoorstelling BEAT THE RHYTHM bestellen
Schitterende foto’s, close-up en groepsfoto’s. De fotograaf is Jorik Algra. Via zijn website kun je de foto’s bekijken en bestellen: http://www.jorikalgra.com/bestellen

Start nieuwe dansseizoen, rooster en groepen 
We beginnen het nieuwe dansseizoen op maandag 1 september. In de vakantieperiode volgt er een nieuwsbrief met belangrijke informatie over het rooster voor het nieuwe seizoen en het doorschuiven van de dansers. Komende periode hebben wij overleg met de docenten om te bepalen hoe de groepen eruit komen te zien.

Het hele team van Beyond Basic wenst je alvast een hele fijne vakantie! 

Met vriendelijke groet,

Team Beyond Basic

We plaatsen onze nieuwsbrieven ook op de website onder ‘Nieuws‘. Mocht je merken dat iemand uit jouw groep de nieuwsbrief niet ontvangt geef dan aub even door dat hij of zij die op onze website kan lezen. Uiteraard is het dan ook handig als diegene even contact met ons opneemt via admin@beyondbasic.nl zodat wij diegene kunnen toevoegen aan de maillijst.