Europees Kampioenschap voor wedstrijdteams van dansstudio Beyond Basic
De wedstrijdteams van dansstudio Beyond Basic uit Amersfoort zijn geselecteerd voor het Europees Kampioenschap DanceStars dat plaatsvindt in het Pinksterweekend 26, 27, 28 en 29 mei in Duitsland. Beyond Basic doet in verschillende leeftijdscategorieën mee aan diverse danscompetities. Het hele jaar trainen de dansers hard om tijdens de wedstrijden hun danstalent te laten zien aan een vakkundige jury. En met resultaat: de teams wisten elke voorronde mooie prijzen binnen te halen. De beste dansteams worden geselecteerd om aan het NK en EK deel te nemen. De teams Avinna, Carmina en Stamina is het dit jaar gelukt zich te plaatsen voor NK en zelfs om het EK-ticket te bemachtigen. Supergaaf en bijzonder! Om alle dansers deze kans te geven zijn wij op zoek naar sponsoren.

Dansacties voor het EK
Om alle dansers ook financieel op weg te helpen naar het EK, organiseert Beyond Basic binnenkort een aantal speciale activiteiten.

Beyond Basic Fair | zondag 2 april
Op zondag 2 april vindt onze eerste echte Beyond Basic Fair plaats in onze dansstudio. We organiseren een dansmarathon voor ons wedstrijdteam Avinna en diverse dansworkshops waar je voor een kleine bijdrage les kunt volgen. Iedereen, jong en oud, is welkom. Kinderen kunnen hun nagels laten lakken, worden geschminkt of laten een glitter tatoeage zetten. Diverse hapjes gemaakt door de dansers worden verkocht. Ook is er een speurtocht door de wijk. Met de opbrengsten kunnen we een deel van onze EK-deelname financieren. We hopen natuurlijk op een enthousiaste en grote opkomst! Meer informatie en het dagschema vind je op deze pagina.

Koningsdagactiviteiten | 27 april
Later volgt meer informatie over de invulling. 

Enthousiaste Hoofdsponsoren gezocht en GoFundMe
We zijn druk met de zoektocht naar hoofdsponsoren. Daarnaast is de dansstudio een sponsoractie gestart via GoFundMe.Voor Avinna en Carmina zoeken wij nog een Hoofdsponsor. Stamina wordt inmiddels gesteund door  Bluebell Coaching, waarvoor grote dank!Een hoofdsponsor steunt 1 team financieel. De donatie bestaat uit 500 euro (exclusief BTW)Daarvoor krijgt u:– Hele blije en dankbare dansers– Dragen de dansers uw logo op het t-shirt bij de prijsuitreikingen en bij foto momenten
– Plaatsen wij uw logo en link naar uw website op onze pagina
– Tijdens onze jaarlijkse voorstelling in het ICOONtheater (2 juli) wordt uw bedrijf gepromoot op het grote scherm
– Taggen wij uw website, Instagram account en/of Facebook pagina (tijdens en voorafgaand aan het EK)
– Komen wij graag tijdens een event van u een optreden of workshop verzorgen

Hoofdsponsor Stamina

Bluebell Coaching | The only Outdoor and Embodied Expat Coach in the Netherlands who combines Outdoor Coaching and Embodied Coaching and to take your life to the next level. Bekijk de website

BlueBell Coaching

Stamina: Joanna, Mila, Fien, Lotte, Sophie, Lisa, Phaedra, Myrthe en Chendra

 

Hoofdsponsor Carmina

Nog niet bekend – Help ons aub een enthousiaste sponsor te vinden

Carmina

Carmina: Saar, Lynn, Fenna, Lisa, Fay, Tijl, Esmée, Britt en Nicole

 

Hoofdsponsor Avinna

Nog niet bekend – Help ons aub een enthousiaste sponsor te vinden

Avinna: Jade, Ties, Sarah, Joy, Jasmijn, Hannah, Sterre, Tess, Noor, Sophia en Britt

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze stellen aan onze juf Ilse Bernet. Mailen kan naar info@beyondbasic.nl of bellen naar 06 22782272.