Yes! Onze dansvoorstelling staat weer voor de deur. Zaterdag 4 & zondag 5 juli is het weer zover!!!

Middels deze pagina zullen wij u van alle informatie voorzien.

Vrijwilligers?!?!

Onze voorstellingen zijn nergens zonder vrijwilligers. Afgelopen jaar was een succes dankzij hen! Wil jij ons op een manier helpen? Denk hierbij aan, een groep dansers begeleiden, make-up voor de voorstelling. Geef je dan vanaf nu op bij de betreffende docent Lotte, Sanne en of Ilse

KAARTVERKOOP

Vanaf begin juni zal de kaartverkoop van start gaan bij het ICOONtheater. (definitive datum volgt)
Je gaat naar de website van het ICOONTheater en bij agenda vind je de voorstellingen van Beyond Basic ‘BMoved’ en ‘Talent on the Move’. Let goed op voor welke voorstelling je de kaarten besteld, de tijden staan vermeld bij het bestellen. Verdere communicatie over bijvoorbeeld rolstoel plaatsen gaat ook direct via het ICOONtheater.

Hieronder vind je de meest belangrijke informatie voor de generale repetitie (voor aanvang van de shows).

Tijden van de voorstellingen:

Voorstelling 1 zaterdag 4 juli 13.30-16.00

Voorstelling 2 zaterdag 4 juli 19.30-22.00

Voorstelling 3 zondag 5 juli 11.00-13.00

Voorstelling 4 zondag 5 juli 15.00-16.30 (talentontwikkeling DANS – vooropleiding + selectie en wedstrijdteams)

Belangrijke informatie voor ouders

Brengen en halen

 • Aanvang tijd is minimaal 15 minuten voor de starttijd van je dans, zie hiervoor onderstaande schema. Brengt u uw zoon of dochter dan is er backstage de mogelijkheid voor een kort afscheid en gaat u naar huis.
  • Bijvoorbeeld; de generale is gepland voor 10:15. De danser dient dan uiterlijk 10:00 aanwezig te zijn.
 • Om goed overzicht te bewaken mogen er geen ouders backstage blijven en/of kijken bij de generale. Wilt u dit wel dat kunt u zich opgeven als vrijwilliger, er zijn nog enkele plekken vrij.
 • De dansers worden door hun begeleider na de show bij de glazen deur gebracht. De jongste kinderen worden, net zoals bij op school, overgedragen aan hun ouders.

 

Haar, kleding en make-up

 • Zou u zo vriendelijk willen zijn er zorg voor te willen dragen dat de dansers geen oorbellen in hebben of nagellak op hebben. We zullen de oorbellen eruit halen en de nagellak eraf poetsen, dit kan voor onrust zorgen voor de dansers.
 • De kledingoverzichten hangen binnenkort in de dansschool. Hierop kunt u terugvinden welke (onder)kleding artikelen of accessoires zelf meegenomen moeten worden. Deze moeten tijdens de generale al meegegeven worden.
 • Haren van alle dansers hebben in de basis een hoge staart ten zij anders door de betreffende docent is doorgegeven. De dansers die meerdere dansen dansen hebben altijd een hoge staart ivm snelle wissels is dit noodzakelijk.

 

Eten en drinken

 • Lunch voor de dansers wordt niet verzorgd door Beyond Basic. U/je bent zelf verantwoordelijk voldoende te eten en te drinken. Wij adviseren (bruin) brood, fruit en water als lunchpakket mee te nemen/geven in plaat van alleen snoep of id.
 • Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zelfstandig naar buiten om lunch te kopen.
 • De vrijwilligers zorgen er voor dat de allerkleinste voldoende eten en drinken gedurende de dag. Wij zullen voorzien in een kleine versnapering in de vorm van rozijnen, komkommers, tomaatjes en limonade.

 

Schema Generale repetitie

Volgt later 9.30 – 12.30 uur

We gaan er weer een supershow van maken!