Beyond Basic Nieuws #16 Belangrijke informatie

Beste danser,

 

In deze nieuwsbrief komen de volgende punten aan bod:

• Nieuw seizoen 2015-2016

• Laatste kans auditie Vooropleiding

• Jaarlijkse bijdrage optredens

• Dansvoorstelling BB Ede (laatste info)

 

Nieuw seizoen 2015-2016

Het einde van het dansseizoen is in zicht. Wat een fantastisch jaar was dit weer! Beyond Basic Amersfoort en Veenendaal een eigen eindvoorstelling in Theater de Lampegiet + de mooiste danslocatie van Ede en omgeving. We zijn ook ontzettend trots op ons docententeam en de dansers die dit allemaal mogelijk maakten! We bedanken dan ook weer iedereen voor de betrokkenheid en het vertrouwen in Beyond Basic!!

BB Ede
De laatste lessen voor BB Ede worden gegeven op zaterdag 11  juni. Dan is er een zomerstop, we beginnen weer op maandag 31 augustus. Over de maanden juli en augustus wordt er ook geen contributie geïncasseerd. Eind augustus zal de incasso voor de maand september plaatsvinden, deze wordt dan gebaseerd op de inschrijving zoals bekend. In de eerste 2 weken van het nieuwe seizoen vinden er weer open lessen plaats. Dan kun je naast je vaste les(sen) diverse lessen volgen en aangeven welke je dit seizoen definitief gaat volgen. De incasso van oktober is hierop gebaseerd.

We krijgen nu al veel vragen binnen of de tijden, groepen en docenten volgend seizoen gaan wijzigen? Hier kunnen we nog geen concrete antwoorden op geven, omdat we met onze nieuwe locatie meer mogelijkheden hebben. Met leuke en creatieve ideeën voor komend seizoen zijn wij nu als team daar nog flink op aan het puzzelen. Minimaal 2 weken voor we weer open gaan zal het nieuwe rooster op onze website staan! Houd deze goed in de gaten.

BB Amersfoort
De laatste lessen worden gegeven voor Beyond Basic Amersfoort op donderdag 9 juni. Dan is er een zomerstop, we beginnen weer op maandag 31 augustus. Over de maanden juli en augustus wordt er ook geen contributie geïncasseerd. Eind augustus zal de incasso voor de maand september plaatsvinden, deze wordt dan gebaseerd op de inschrijving zoals bekend.

NIEUWE LES
Vanaf woensdag 2 september zal er van 17.00 – 18.00 klassiek ballet 9+ worden gegeven. Inschrijven voor de les kan vanaf heden.

BB Veenendaal
Zoals elk jaar gaan de lessen Modern/Jazz en Jazz gevorderd door in de vakantie bij BB Veenendaal. De andere lessen komen te vervallen tussen 20-7 t/m 16-8.

 

Laatste kans auditie Vooropleiding

Wil jij in de toekomst danser of dansdocent van beroep worden en na jouw middelbare school een dansopleiding/dansacademie volgen? De docenten van de vooropleiding van Beyond Basic traint en begeleidt deze leerlingen elk jaar om zijn of haar dromen te verwezenlijken. Met succes! Vele dansers gingen jou voor en volgen nu een studie aan een dansacademie of zijn afgestudeerd danser en werkzaam in de danswereld. Wil jij jouw kansen vergroten om aangenomen te worden op audities van dansacademies? Kom dan auditie doen voor de vooropleiding van Beyond Basic en krijg les van professionele dansdocenten die maar 1 doel hebben: Jouw potentie tot danser optimaal ontwikkelen!

De laatste auditie voor volgend seizoen is op 11 Juli! Zorg dat je erbij bent en laat jouw talent voor dans niet schieten! Schrijf je nu in voor de auditie door te mailen naarinfo@beyondbasic.nl. We horen graag van je.

 

Jaarlijkse bijdrage Demo-optredens

Zoals elk jaar rekenen wij één keer een demo-bijdrage van €10 per leerling die meedoet aan een demo die niet door ons georganiseerd wordt. Dit seizoen was dat Dansfestival 2015, We Know You Can Dance, Shell we dance en alle andere wedstrijden. Normaliter incasseren wij deze kosten eerder dit seizoen, maar door onze verbouwing en opening van onze nieuwe Beyond Basic Ede dansstudio waren wij nog niet eerder in staat om deze kosten te incasseren. De incasso zal komende week van uw bankrekening worden afgeschreven. Van elke docent hebben wij een lijst gekregen van elke leerling die mee heeft gedaan aan deze externe optredens. Volgend seizoen zal deze incasso in de maand oktober plaats vinden.

Zie https://www.beyondbasic.nl/dansschool-beyond-basic/contributie-ede/ waar dit te vinden is.

 

Dansvoorstelling BB Ede: “XO” en “Je me présente”

Schema generale repetitie / tijd aanwezigheid

Het schema van de generale repetitie staat vanaf 20 juni op onze website, onder ‘events’ bij alle andere info omtrent de eindvoorstelling. Dit is tevens ook de tijd hoe laat je aanwezig moet zijn. Zorg dat je tenminste 15 minuten van te voren aanwezig bent voordat je groep de generale moet draaien, we kunnen namelijk inlopen. We hebben er bewust voor gekozen om de jongste groepen later te laten beginnen. Kijk goed op het schema dat je niet te vroeg maar zeker ook niet te laat aanwezig bent.

Vrijwilligers
Diverse betrokkenen hebben zich al opgegeven om ons te helpen met verschillende taken backstage. Wij kunnen zeker nog hulp gebruiken! Ook al kun je niet de hele dag en of wil je ook een voorstelling in de zaal kijken kun je ons nog zeker helpen. Geef je nu op als vrijwilliger via vrijwilliger.beyondbasic@outlook.com.

Kaartverkoop:
De kaartverkoop voor de voorstellingen “XO” (reguliere lessen) op 4 juli en voorstelling “Je me présente” (vooropleiding) op 5 juli is nog steeds in volle gang.

NOG GEEN KAARTJES? Koop ze nu in dansschool Beyond Basic Ede (Peppelensteeg 10 te Ede) op de volgende tijden:

Voorverkoop: € 12,00 (t/m 3 juli)
Aan de deur: € 15,00
Betaling contant en bij voorkeur gepast. Dank u

Dinsdag van 19:15 – 20:30 uur (bij Ilse)
Woensdag van 17:00 – 18:30 uur (bij Jarino)
Vrijdag van 19:15 – 20:30 uur (bij Ilse)
Zaterdag van 14:30 – 15:30 uur (Jarino)

Let op: de avondvoorstelling XO op 4 juli is bijna uitverkocht!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben? Dan horen wij dat graag. Voor Beyond Basic Ede: ede@beyondbasic.nl en voor Beyond Basic Veenendaal en/of Amersfoort:Info@beyondbasic.nl

Tot op onze dansvoorstelling “XO” en of “Je me presente” ! Wij kijken ernaar uit!

 

Met dansante groet,

Team Beyond Basic