Beyond Basic Nieuws #15 Eindvoorstellingen BB Ede 4 juli ‘’XO’’ en 5 juli ‘’Je Me Présente’’

Beste danser,

 

Zoals in de vorige nieuwsbrief al te lezen was zijn de eindvoorstellingen ”XO” en “Je me presente” verplaatst. Op zaterdag 4 juli vindt dansvoorstelling “XO” plaats en zondag 5 juli “Je me presente” (vooropleiding). We erg blij met de fantastische reacties en flexibiliteit van dansers en ouders voor de wijziging. Bedankt daarvoor!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is afgelopen week gestart en bijna de helft van de kaarten zijn al verkocht. Het wordt weer een prachtige show! Nog geen kaarten? Geen paniek! De aankomende weken kun je kaarten kopen op onderstaande dagen en tijd.

Voorverkoop: € 12,00 (t/m 3 juli)
Aan de deur: € 15,00
(Betaling contant en bij voorkeur gepast. Dank u)

Dinsdag van 19:15 – 20:30 uur (bij Ilse)
Woensdag van 17:00 – 18:30 uur (bij Jarino)
Vrijdag van 19:15 – 20:30 uur (bij Ilse)
Zaterdag van 14:30 – 15:30 uur (Jarino)

Dagindeling 4 juli
Zoals elk jaar danst iedereen eerste een generale repetitie, dan de middagshow en vervolgens de avondshow (met uitzondering van de groep Dancekids 3-5 van Lotte).

10:15               Dansers aanwezig
10:30 – 13:00  Generale repetitie en make-up (schema volgt later op de website /Events)
13:30 – 16:00  Aanvang middagvoorstelling XO
16:00 – 18:00  Alle dansers gaan naar huis om te eten
18:00               Dansers aanwezig voor avondvoorstelling
19:00 – 22:00  Aanvang avondvoorstelling XO
22:00               Einde (alle dansers naar huis)

Vrijwilligers
Wij ontvangen nu ook aanmeldingen van ouders die willen helpen met de eindvoorstelling “XO en/of  “Je Me Présente’’. We kunnen alle hulp goed gebruiken! Mocht u het leuk vinden om het backstage te beleven (er zijn tv schermen waarop de dansen te zien zijn), stuur dan een mailtje naar vrijwilliger.beyondbasic@outlook.com

Kleding
De communicatie omtrent de kleding verloopt via de docent. De docent zal de groep tijdig op de hoogte stellen mochten er kledingstukken aangeschaft moeten worden. Uiteraard proberen wij de kosten altijd zo laag mogelijk te houden zodat iedereen evenveel plezier ervaart. Mocht u hier vragen over hebben, loop dan gerust voor of na de les even naar de betreffende docent.

VO Voorstelling 5 juli
Tijdens dansvoorstelling ‘’Je Me Présente’’ (5 juli 14:30) treden alleen de vooropleiding, selectiegroepen en wedstrijdteams op. Wil je komen kijken naar onze super danstalenten?! Voor “XO “ en ‘’Je Me Présente’’ gelden dezelfde verkoopdata.

Vragen of onduidelijkheden? Stuur gerust een email naar ede@beyondbasic.nl of loop onze dansstudio even binnen.

 

Met dansante groet,

Team Beyond Basic