Beyond Basic Nieuws #14 Wijziging datum en locatie voorstelling Beyond Basic Ede

Beste danser,

 

De datum en locatie van de voorstelling is gewijzigd. In theater Junushoff werden wij beperkt in onze wensen. Zo was er o.a. geen mogelijkheid voor een generale repetitie, slechts 1 voorstelling op een dag en een locatie in Ede is toch net wat handiger voor velen qua reizen. Met name hierom hebben wij toch weer voor De Reehorst gekozen. In De Reehorst kunnen wij net als voorgaande jaren 2 voorstellingen aanbieden op de zaterdag. Zowel voor het publiek maar zeker ook de dansers is dit natuurlijk veel leuker dan 1 optreden.

Nieuwe datum en locatie
Zaterdag 4 juli een middag- en een avondvoorstelling voor de reguliere dansers.
Zondag 5 juli zal de voorstelling van de vooropleiding plaatsvinden.
Theater De Reehorst in Ede

Let op: Dit bericht gaat over de voorstelling van Beyond Basic Ede, de voorstelling van locatie Amersfoort en Veenendaal vindt plaats in Theater De Lampegiet in Veenendaal op 14 juni. Informatie over deze voorstelling vindt u hier: https://www.beyondbasic.nl/dansvoorstelling-b-dance-14-juni-2015/

Kaartverkoop
Dit jaar hebben wij de kaartverkoop in eigen beheer. Het is dus niet mogelijk om kaarten bij De Reehorst te kopen. Op dinsdag 9 juni start de kaartverkoop bij Beyond Basic. Op vaste dagen en tijden kunt u uw kaarten kopen. Neemt u aub zoveel mogelijk gepast geld mee (geen pin).

Dinsdag 9 juni van 19.00 – 20.30 uur (bij Ilse)
Woensdag 10 juni van 17.00 – 18.30 uur (bij Jarino)
Donderdag 11 juni van 19.00 – 20.00 uur (bij Ilse)
Vrijdagavond 12 juni van 19.00 – 21.00 uur (bij Ilse)

Buiten deze tijden is het niet mogelijk kaarten te kopen. Ook is het niet mogelijk kaarten te reserveren.

De kaarten kosten € 12,- per stuk in de voorverkoop en € 15,- aan de deur op 4 juli. Er zijn geen reserveringskosten nu wij de kaartverkoop zelf doen. Houd u aub wel rekening met parkeerkosten bij de Reehorst. Een pauzedrankje is niet inbegrepen, denkt u bij warm weer aan een flesje water voor uzelf. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om bij de Brasserie van de Reehost een drankje te bestellen.

Dagindeling 4 en 5 juli
Hou de site goed in de gaten, hierop komt uiterlijk 2 weken van tevoren het schema van de generale en make-up te staan.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met Jarino ede@beyondbasic.nl.

 

Met dansante groet,

Jarino Tummers & Ilse Bernet