Beyond Basic Meganieuws!!

Het jaar 2016 staat voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe ontwikkelingen en kansen. Beyond Basic Ede start 2016 fris en vernieuwd.

Wij, Jarino Tummers (Locatie manager Ede) en Ilse Bernet (DGA Beyond Basic B.V.), zijn de afgelopen maanden bezig geweest met de toekomstplannen en ontwikkeling van Beyond Basic als bedrijf en Beyond Basic Ede in het bijzonder.

Dit heeft ertoe geleid dat Beyond Basic Ede per 1 januari 2016 als zelfstandig bedrijf verder gaat onder leiding van het vertrouwde en bekende gezicht… als nieuwe eigenaar: Jarino Tummers.

Waarom de wijziging in het eigenaarschap van Beyond Basic Ede?

Persoonlijke toelichting van Ilse
“Na 7,5 jaar leiding te hebben gegeven aan Beyond Basic Ede vind ik dat het tijd is voor vernieuwing en verandering. Inmiddels is mijn leven verrijkt met 3 geweldige kinderen, een locatie in Veenendaal en een snel groeiende locatie in Amersfoort waarop ik mijn focus wil gaan leggen. Jarino en ik kennen elkaar inmiddels al ruim 11 jaar. Als getalenteerde, jonge en enthousiaste hiphop/breakdancer kwam hij zijn eerste jazz lessen volgen bij mij en heeft vervolgens een dansopleiding succesvol doorlopen. Na stage, leerling en docent functioneert Jarino nu 2 jaar als locatie manager in Ede. Wetende dat Jarino ook altijd geïnteresseerd is geweest in het ondernemerschap is hij daardoor de juiste persoon als opvolger. Zoals ieder “afscheid” is dit voor mij persoonlijk wel een intense. Daarbij weet ik dat Beyond Basic Ede in fantastische handen is bij Jarino en dit voor iedereen een goede beslissing is. Uiteraard blijf ik mijn lessen “gewoon” geven, daar kan ik echt nog geen afscheid van nemen. Vanzelfsprekend blijf ik zeer direct betrokken bij de vooropleiding en andere activiteiten binnen Beyond Basic Ede. Iedereen enorm bedankt voor de inzet, passie en alle mooie momenten in al die jaren!”

Verandert er iets voor mij als danser?
Er zal voor jullie dansers en ouders niets veranderen. Het rooster, de docenten en contributie blijven gelijk voor de rest van het seizoen (tot juli 2016). Daarna kunnen er net als ieder ander seizoen wijzigingen zijn. Jarino blijft het aanspreekpunt voor alle vragen (zoals hij dat al was). Met de overname is Jarino vanaf heden ook het aanspreekpunt voor de ‘financiële’ vragen betreffende contributie, incasso en ledenadministratie. Loek Bernet is niet meer betrokken bij Beyond Basic Ede, wel bij Amersfoort en Veenendaal.

Praktische administratieve zaken
Voor de kerst krijgen alle dansers een email met daarin het lesoverzicht van de ingeschreven danslessen. Dit lesoverzicht bepaalt het contributiebedrag voor de automatische incasso of handmatige overboekingen. De incasso vindt eind december plaats voor de contributiemaand januari door Jarino (Beyond Basic Ede). Mocht het lesoverzicht niet kloppen neem dan aub direct contact op met Jarino via info@beyondbasicede.nl. ALLE COMMUNICATIE VERLOOPT VIA INFO@BEYONDBASICEDE.NL, GELIEVE ADMIN@BEYONDBASIC.NL NIET MEER TE GEBRUIKEN.

Update contributie (betaling & incasso)
Door de overname kunnen de SEPA machtigingsformulieren niet 1 op 1 overgenomen worden waardoor iedereen een nieuw formulier moet ondertekenen. Iedereen krijgt een nieuw machtigingsformulier toegestuurd, gelieve deze z.s.m. te ondertekenen en retourneren. Mocht je een vraag of opmerking hebben (wat wij ons kunnen voorstellen) neem dan gerust even contact op met Jarino.

Nieuwe bedrijfsgegevens Beyond Basic Ede (vanaf heden)
Nieuwe website:      www.beyondbasicede.nl
Nieuwe e-mail:        info@beyondbasicede.nl
Telefoon nummer:   0615310950
Postadres:               Nieuwe Maanderbuurtweg 768 (vanaf 15 december)
Postcode en plaats: 6717BJ te Ede GLD
IBAN:                       NL78 INGB 0007 0474 12
T.n.v.:                      J.F. Tummers t.h.o.d.n. Beyond Basic Ede
KVK nr:                    64585220

Namens Jarino, Loek, Ilse en het hele team wensen we jullie alvast hele fijne feestdagen en een gezond en danstastisch 2016!!