Beyond Basic Amersfoort gaat verhuizen!

Beste danser,

 

Per januari 2016 is het echt zover, Beyond Basic gaat zich vestigen op een mooie eigen locatie! Door het enthousiasme van onze leden en de groei waar we heel trots op zijn kunnen wij onze dansers nu nog meer gaan bieden. Onze eigen locatie geeft ons de vrijheid het lesaanbod uit te breiden. En dat gaan we doen!

Op dit moment zijn we druk met het leggen van een professionele dansvloer, plaatsen van de 10 meter lange spiegelwand, ophangen van de ballet barre en uiteraard het inrichten van de overige ruimtes.

Nieuwe locatie per 1 januari 2016
Ariane 46
3824 MB
Amersfoort (Nieuwland)

Op de website vind je het nieuwe rooster. We hebben een leuk gevarieerd lesrooster. Heb je ideeën of vragen, mail dan gerust even naar amersfoort@beyondbasic.nl of kom even naar me toe voor of na de les. Voel je vrij om mee te denken over de start van nieuwe lessen.

De lessen die bij Actioncenter plaatsvonden blijven op dezelfde tijden, met uitzondering van de zaterdagochtend. In overleg met de ouders bepalen we aan welke les wordt deelgenomen.

Nieuwe tijden zaterdag

9.30 – 10.15 uur dancekids 2 – 4 jaar
10.15 – 11.15 uur swingkids 4,5 – 6 jaar

Na 1,5 jaar met veel plezier binnen de muren van Actioncenter te hebben mogen dansen wil ik René, Petra en het hele team hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Die overigens niet helemaal eindigt, ik blijf op woensdagavond bij Actioncenter wel gewoon de Modern-Jazz les geven.

SHOP TILL YOU DROP!
Van 4 tot en met 16 januari kunnen alle leden & niet-leden vrij (zonder het vooraf te melden) deelnemen aan alle lessen binnen je leeftijdscategorie. Maak er gebruik van en ontdek of je andere stijlen ook leuk vind! Als je besluit meerdere lessen te gaan doen hebben we daar een interessante kortingsregeling voor: Wist je dat dansers bij een 2e les 50% korting krijgen en bij een 3e les zelfs 65% korting ontvangen op de 3e les. Voor meer informatie ga naar korting bij deelname aan meerdere lessen en gezinskorting.

Ook vriendjes, vriendinnetjes, broers, zussen en opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom om te zien of zij een passie voor dans hebben tijdens de SHOP TILL YOU DROP weken.

Hiphop Demoteam 11+
Donderdag 7 januari kun je auditie doen voor het Hiphop Demoteam van Beyond Basic! Van 18.30 – 20.00 uur. Dit team gaat deelnemen aan diverse wedstrijden en optredens. De voorwaarden om deel te nemen aan het Demoteam zullen voorafgaand aan de auditie worden gemeld en per brief worden meegegeven aan de geselecteerden. Pak je kans!

 

Met dansante groet,

Ilse Bernet